Nyheter

NYHETER

Turné med Agder Camerata

4. September 2019


Det er praktisk talt et år siden jeg oppdaterte denne siden. Det var på tide...  • I Oktober drar Agder Camerata ut på turné igjen med musikk av komponister fra Agder. Jeg skal spille på tre av verkene - to av dem urfremføringer:


- Rolf Gupta: "Jordens Vuggesang", pianotrio (fiolin, cello, piano) skrevet sommeren 2019.


- Kari Matti Tamper: "Trio Appassionata", (fløyte, cello piano) skrevet sommeren 2019


- Anna Jastrzebska: "Reflections" for fiolin og piano. Denne ble skrevet i 2018/19 til jubiléet til Musikkens Venner Arendal. Ble urfremført av min tidligere pianolærer, Sveinung Bjelland, sammen med Ragin Wenk Wolf.
  • 16. November dukker også Agder Camerata opp i Arendal Kulturhus i forbindelse med Aust Agder Musikkråd sitt 40-årsjubileum. Da skal vi spille følgende:- Sverre Eftestøl: "Dance to your Daddy" (fløyte, fiolin, piano). Dette er et arrangement skrevet til denne konserten. Jeg og Olga Rakvåg (fiolin) spilte dette verket på turné med Agder Camerata for noen år siden.


- Vidar Kristensen: "Impressions of the East" (fløyte, fiolin, piano) skrevet i 2009, i forbindelse med Musikkrådets 30-årsjubileum. Agder Camerata turnerte med dette verket i 2018. Se forøvrig innspilling på YouTube:

Nyheter fra 2018

Tettpakket høst

6. September 2018 \\ Jobbnytt


Høsten begynner med hektiske forberedelser til en rekker konserter. Mesteparten er samtidsmusikk med Agder Camerata, men det blir også en runde med grundig sviske-kompott med tenor Ole Andreas Silseth.


- 6. oktober: Konsert med tenor Ole Andreas Silseth. Operacafé i Arendal Kulturhus 13:00. Napoleonskake og svisker.

https://www.mv-arendal.org


- 9-28. Oktober: Turné med Agder Camerata. Se plakat. (og forresten - hjemmesiden til Agder Camerata: www.agdercamerata.no)


- 8. November: Konsert med Agder Camerata. #SpillNorsk med meg og Olga Rakvåg på fiolin. Fiolinsonate av Vidar Kristensen, "Ex" av Rolf Gupta, "Sarabande Moderne" av Konrad Øhrn, og kanksje også noe fra romantikken?

Ytterligere oppdateringer (!)

April  2018 \\ Husholdningsnytt


Jeg kommer til å beholde "Caution"-bildet til siden er ferdig. Men merk at den blir mindre ettersom jeg nærmer meg.


Siden er nå mer eller mindre "komplett", med alle ingredienser som jeg har sett for meg å ha her. Det er bare å dykke inn i min absurde verden. Det beste er å besøke lyd/video-sidene, men jeg kan også anbefale å lese noen av tekstene under publikasjoner.

Det vil muligens være enkelte sider som mangler innhold, men det er lavere prioriterte sider. Repertoar er for eksempel en jobb som jeg gru/gleder meg til.


"In a dung heap, even a plastic bead can gleam like a sapphire"

- Edward Lennox Wallace - "Other People's Poetry"

Hjemmesiden oppe!

8. Februar 2018 \\ Husholdningsnytt


Etter å ha hatt denne siden liggende brakk i tre-kvart år har jeg endelig utdratt fingeren og satt i gang arbeid.

Jeg har ingen erfaring med nettsider, så forvent mye tjafs, mange døde linker, linker som fungerer (men som linker til ukjente og absurde ting), formateringsfeil (spesielt på telefon!), og andre dødelige feil.


"La alt håp fare, dere som her går inn."

- Dante Alighieri, "Dante's Inferno"

Hovedoverskrift - tabloid som faen!

Dato \\ Kategori

Introtekst - gjerne hele saken, om den er kort. "Les mer", kun for større ting, eller for ting som er NSFW.

Ytterligere oppdateringer

3. April 2018 \\ Husholdningsnytt


Copyright @ Erik Haugan Aasland